Areyouready

El truc de 7 segons per estalviar diners en medicaments amb recepta: 13 consells

El truc de 7 segons per estalviar diners en medicaments amb recepta: 13 consells

Taula de contingutsCom estalviar en medicaments amb recepta: el Washington Post per a DummiesNo es coneixen fets aproximadament 5 maneres d’aconseguir ajuda amb els costos de la prescripció -MedicaReare.GovCom estalviar en medicaments amb recepta: els fonaments de la farmàcia nord -americans explicatsQuè significa com estalviar diners en medicaments amb recepta: Koaa significa?

Actualment, molts medicaments preferits, però abans, estan disponibles genèricament o també sense recepta (OTC); Concentreu-vos a aconseguir aquestes alternatives d’estalvi de costos. Popular, per molt barat, que ara estigui equipat a la farmàcia consisteix en: descobrir sobre la pòlissa d’assegurança. Investigueu el vostre “copay de tarifes” al vostre lloc d’Internet d’assegurances o oferiu -los una trucada telefònica i demaneu sobre els nivells de la vostra estratègia.

Diversos plans tenen una $ 10, 15 o 25 dòlars de covays per a medicaments genèrics (primer nivell) o “agradat” (segona tarifa) i aproximadament 35 dòlars, 50 dòlars i fins i tot 100 $ COPAYS en nom de marca comercial, https://catalunyafarm.com/compra-sildalis-online/ medicaments no formularis o no preferits (3r. De forma regular, la pòlissa d’assegurança sens dubte “afavorirà” un parell de medicaments en una classe de medicaments, ja que poden aconseguir -ho a un preu més barat a través de les negociacions.

Podeu accedir a la majoria de formularis de drogues de l’empresa de cobertura d’assegurances als seus llocs web. Si encara no esteu segur del que us pot costar un medicament, truqueu a la vostra asseguradora i demaneu sobre els còpies la vostra recepta. El vostre farmacòleg també us pot indicar el vostre copay i també us recomanem quines alternatives podeu tenir si no us podeu permetre la recepta.

Els principis principals de 13 maneres intel·ligents d’estalviar en medicaments amb recepta: diners

No us perdeu el vostre medicament a causa del preu, si podeu ajudar -lo. Deixeu que el vostre metge i també el farmacèut.

Com que pagueu un percentatge del cost total, com més baix sigui el preu total, la part reduïda de la coassegurança que pagueu. Ara s’ofereixen diversos medicaments sense recepta (OTC): com a exemple, els fàrmacs d’estómac nexium 24hr o pepcid complet i la reacció al·lèrgica antihistamínica no seedant 24 hores. La pòlissa d’assegurança no va poder pagar els medicaments OTC, però generalment és menys costós que pagar una tarifa completa per una recepta.

Obteniu informació i utilitzeu si teniu 65 anys o més. Segons la FDA, 5 de cada sis individus de 65 anys i més prenen un mínim d’un medicament, i també prop de la meitat de tots els majors prenen tres o més medicaments. Això es pot acumular seriosament.

L’estratègia única a utilitzar per 5 maneres d’estalviar diners en les receptes a la jubilació

Utilitzant la cobertura del component de l’elecció D Medicare, els còpies són freqüentment de només 5 o 10 dòlars.

Busqueu les tarifes més assequibles, però també parleu amb el vostre farmacèutic que pugui poder descobrir un mètode per reduir el cost per mantenir -vos com a persona completament satisfeta. El vostre farmacòleg pot ajudar a preservar la uniformitat amb els vostres medicaments i també comprovar les comunicacions de medicaments, els efectes secundaris i també les al·lèrgies, de manera que el millor és mantenir totes les receptes en una farmàcia quan sigui factible.

Poden proporcionar vals de copats reduïts o sense cost per a medicaments particulars. També podeu trucar a RX, assistència.

Tot sobre estalviar diners en receptes: membres de Medicare

Informe de crèdit d’imatge: E-Magineart. com considereu contactar amb el vostre metge per veure si tenen els medicaments amb recepta. Sovint, els professionals mèdics tindran exemples de dimensions completes que puguin transmetre, especialment per a medicaments de manteniment com els inhaladors de l’asma bronquial o els medicaments d’estrès en sang. Aquests poden ser articles de marca que encara no tinguin un genèric disponible, així que pregunteu al vostre metge si podreu substituir un comú quan sigui necessari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *